pictures/logo_wep.pngpictures/elbacom2.png
pictures/1px.gif
pictures/MWE-Products2.png Szemináriumok

Windows Embedded POSReady 2009 szemináriumokA Microsoft Windows Embedded termékek hivatalos forgalmazója, az Elbacom Kft tisztelettel meghívja Önt egy különleges szemináriumra, melyen a Windows Embedded POSReady 2009 operációs rendszer telepítését, használatát és különleges testreszabási lehetőségeit mutatjuk be.

A Windows Embedded POSReady 2009 beágyazott operációs rendszerek kioszkok, fizető terminálok, játékgépek és egyéb készülékek Windows XP-n alapuló üzemeltetését teszi lehetővé olyan formában, amely beágyazott rendszerekre van optimalizálva. A Windows XP Professional SP3 által tartalmazott összetevőkre épül. Egy speciális réteget tartalmaz, amely kompatibilis az UPOS szabvánnyal. - Ez lehetővé teszi, szabványos Point of Service eszközök probléma mentes használatát. A Windows Embedded POSReady 2009 elérhető lesz a piacon a következő 15 évben függetlenül attól, hogy a klasszikus Windows XP Home / Professional életciklusa lejárt. (Azaz már csak az üzletek raktárkészlete erejéig hozzáférhetőek a Windows XP licenszek, a Microsoft már befejezte azok árusítását a normál kiskereskedelmi csatornákon keresztül.) Ugyanakkor a Windows XP Professional beágyazott alkalmazások számára továbbra is elérhető az ELBACOM-nál.

Ha Ön beágyazott megoldások gyártója vagy kereskedője, és WindowsXP Home vagy Professional operációs rendszert használ, akkor érdemes megismerkedni a Windows Embedded POSReady 2009 szolgáltatásaival, és a Windows XP operációs rendszerhez képesti előnyeivel. A szeminárium a legjobb hely, ahol rövid idő alatt megtudhat minden olyan információt, ami szükésges lehet.

Speciális termékekhez a Windows Embedded Standard operációs rendszer lehet az optimálisabb választás, a Windows XP Professionalhoz képest jóval kedvezőbb áron.

Az Elbacom, mint hivatalos Windows Embedded viszonteladó rendelkezik technikai támogatási háttérrel. Amennyiben probléma merülne fel, segítünk telepíteni a Windows Embedded operációs rendszereket. A Windows Embedded termékek teljes portfólióját kínáljuk, mint a Windows CE, a Windows XP Embedded, Windows Embedded Standard és a  Windows Embedded POSReady, valamint a klasszikus operációs rendszerek beágyazott változatait(Windows XP Professional for Embedded Systems, DOS, Windows NT, stb...) illetve a beágyazott Windows szervereket (Microsoft Windows Embedded Server, Storage Server, DPM, stb...).Magyarország

Időpont: 2010 szeptember 29 ; 9:00

Helyszín:
Microsoft Magyarország 
1031 Budapest, Graphisoft park 3.


pictures/VistaBottomLeft.png pictures/VistaBottomRight.png